Welkom bij de Wijsneusjes

Dit is een weblog van kinderen van groep 5 en 6 van basisscholen in Amsterdam Noord. In dit blok schrijven hier reporters uit Tuindorp Oostzaan, van de Poolster en de Satelliet en ook kinderen van de IJdoornschool. Zij reageren op elkaars berichten en vinden het leuk als jij zegt wat jij vindt van hun interviews, artikelen, brieven, tekeningen enzovoorts

donderdag 17 november 2011

Reporters op het Zonneplein (vervolg)


De vorige reporters van Tuindorp Oostzaan hielden in juni al een enquête op het Zonneplein, kijk maar hier. Toen werd het plein opgeknapt. Deze groep reporters wilde graag weten, of de mensen rond het plein het een verbetering vonden en stelden hen de volgende vragen:

1) Wat vindt u mooi aan het Zonneplein?
2) Is het mooier geworden sinds de opknapbeurt?
3) Wat kan er nog aan verbeterd worden?
4) Heeft u leuke ideeën voor het plein?



 

De antwoorden op de vragen worden verwerkt en komen binnenkort hier te staan.

1 opmerking:

  1. 1; Dit vind ik mooi op het Zonneplein:
    De belangrijkste leveranciers van levensmiddelen op loopafstand:
    bakker, groentenman, slager, visboer, kaaswinkel.
    En niet te vergeten: Studio Magnifique voor een gezellige babbel tijdens het knippen of het uitzoeken van allerlei leuke kleren en overige accessoires!

    2; Sinds de opknapbeurt is de Zonneplein zeker beter geworden!

    3. Ik zou graag willen dat de lege winkelpanden gevuld zouden worden met winkels waar de buurt echt wat aan heeft, zo mis ik de ijzerwinkel en de drogist.

    4. Het zou leuk zijn, als alle mededelingen over buurtinitiatieven tijdig aangeboden worden op een centraal mededelingenbord, bijvoorbeeld in de Lunchroom in het Zonnehuis.

    BeantwoordenVerwijderen