Welkom bij de Wijsneusjes

Dit is een weblog van kinderen van groep 5 en 6 van basisscholen in Amsterdam Noord. In dit blok schrijven hier reporters uit Tuindorp Oostzaan, van de Poolster en de Satelliet en ook kinderen van de IJdoornschool. Zij reageren op elkaars berichten en vinden het leuk als jij zegt wat jij vindt van hun interviews, artikelen, brieven, tekeningen enzovoorts

maandag 11 juli 2011

Dáááááág Wijsneusjes!


Dat was hem alweer: de laatste bijeenkomst van de redactie van het Kinderpersbureau. Hieronder hebben Ruby, Moukit, Jaimy en Maaike nog even hun vragen en antwoorden van de wethouder ingetypt. Er kwamen ouders, een tante, een opa en oma, en twee broertjes langs voor wat lekkers en om te horen wat de kinderen allemaal gedaan hadden bij de Funkrant. Tante was zo aardig om iedereen op de foto te zetten.

Na de zomer zal het kinderpersbureau verder gaan, maar dan komen er nieuwe redacteuren. Voor nu zwaait Mevrouw SchrijfTaal: dag allemaal, heb een goede zomer en tot schrijfs!

2 opmerkingen:

  1. Best wel een brok in keel moment of niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een lekker rommelig trotse-juf-moment! Heerlijke kinderen. Ze zijn trots op hun krant. Die gaan ze verder verspreiden. De enquête op het Zonneplein vonden ze het leukst om te doen. En het feest met het interviewen van de wethouder. In het najaar verder in deze Vreedzame Wijk!

    BeantwoordenVerwijderen